Hitelfelvétel, Hitelügyintézés, CSOK, Generálkivitelezés

Saját otthonra vágytok, de nincs időtök utánajárni a feltételeknek? Elegetek van már az alkalmazkodásból, de szerintetek nagy falat számotokra egy építkezés? Szívesen vállalnátok több gyermeket, de úgy érzitek, túl nagy terhet jelentene mindez?
Ha ilyen, és ehhez hasonló gondolataitok vannak, a legjobb helyen jártok!

A saját otthon megszerzése előtt, a legfontosabb lépés, hogy tisztában legyetek azokkal a támogatási formákkal, amiket igénybe tudtok venni.

Mielőtt döntést hoztok, készítsetek átfogó tervet! Semmit ne bízzatok a véletlenre és találjátok meg a számotokra megfelelő megoldást. Egy jó terv százezreket, akár milliókat jelenthet. Mindezt, ha hatékony segítséggel teszitek, a siker garantált!
Nálunk mindent el tudtok intézni egyszerre: CSOK + Hitel + Ügyintézés + Generál kivitelezés, amivel egyedülállóak vagyunk a piacon!
Ezekkel a feltételekkel választhattok aktuális projektjeink közül.

Cégünk 15 éve foglalkozik pénzügyekkel. Közel 30 bankkal vagyunk állandó kapcsolatban. Ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében pénzügyi terveiket minden esetben versenyeztetjük üzleti partnereinknél, a legjobb ajánlatok megszerzése céljából.

 

Miért válasszon bennünket?

Ami máshol extra, az nálunk az alapszolgáltatás része:

  • a korrekt tájékoztatás, ami  alapján minden olyan információt megkap, ami szükséges a választáshoz
  • minőségi munka, hatékony munkaszervezés
  • megfizethető árak, kiszámítható költségek
  • komplett szolgáltatás – tervezéstől a finanszírozáson át a hatósági engedélyek beszerzéséig.

 

 

 

 

Szeretne Ön is személyre szabott banki ajánlatot kapni leendő otthonához?

Milyen szolgáltatásokat tud még igénybe venni nálunk?

  • Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) – kevesen tudják, mennyi változáson ment keresztül ez a gyermekes családok számára létrehozott állami támogatás. Mi naprakész információkkal látjuk el. Ügyintézőink segítségével az Önök számára legmegfelelőbb konstrukciót tudjuk megállapítani!
  • Hitelfelvétel, hitelügyintézés – Ha vett már fel hitelt, akkor nagyon jól ismeri a bankok bürokratikus rendszerét. Rengeteg nyilatkozat, időpont és találkozó kell egy-egy hitelfelvétel létrejöttéhez. Ügyfeleinknek ebben nyújtjuk a legnagyobb segítséget! Mi lenne, ha Önnek csak bennünket kellene felkeresnie, megadni a szükséges adatokat, a többi ügyet pedig mi intéznénk Ön helyett?
  • Generálkivitelezés – Szeretné igénybe venni a legtöbb kedvezményt, amit az állam nyújt az Ön és családja számára? Sajnos a CSOK folyamatos módosításai miatt minden generálkivitelezőnek és/vagy építtetőnek tisztában kell lenni ezekről a változásokról. Az általános tapasztalat azonban nem ezt a képet mutatja. Ebből pedig nagyon sok – akár több millió forintos nagyságrendű – kár is keletkezhet az elszalasztott kedvezmények igénybe vételi lehetősége miatt. Cégünknél a naprakész gazdasági információknak köszönhetően Önnel ez garantáltan nem fordulhat elő!

 

Önnek miben segíthetünk? Tegye fel kérdéseit, írjon nekünk itt!